المقادير:
كيلو جمبري مقشر
½ كوب عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 ملعقة كزبرة مفرومة
ملعقة صغيرة بابريكا
ماء حسب الحاجة
2 ملعقة زبدة
الطريقة:
1- ضعي الزيت في طاسة وسخنيه كويس وحطي عليه الجمبري والملح حتى يغير لونه، ثم ضعي الثوم المفروم مع التقليب.
2- ضعي الزبدة والكزبرة المفرومة والبابريكا وعصير الليمون على الجمبري واستمري في التقليب.
3- لو الجمبري محتاج ميه حطي، وسيبيه لمدة 10 دقايق على النار. وبكده الجمبري بيكون جاهز وممكن تقديمه مع الأرز الأبيض أو المكرونة.. وبالهنا والشفا.
1 commentaires:
تعرفى معنا على اسهل طريقة عمل الدونات بالصور
http://www.pntre.com/how-amel-donuts/
Enregistrer un commentaire